VIDEO/Vezi aici singurul tribut românesc adus lui Michael Jackson inclus pe un album oficial din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Echipa" din Galaţi care a produs unul dintre primele „tributuri" aduse regelui muzicii pop Michael Jackson, la numai câteva zile după moartea lui a fost selectată să facă parte de pe primul album care va fi scos în curând de cel mai prestigios site de muzică dedicat starului american: www.michaeljacksontributeportrait.com

"Michael Jackson Tribute song - Lil' Jay feat. Laura & Baros - Stil Shining" a apărut pe 30 iunie 2009, la numai câteva zile după ce starul pop a fost găsit fără suflare în locuinţa lui.

Fanii lui Michael Jackson se pregătesc să aducă un nou tribut regelui pop

Pasiunea pentru regele muzicii pop i-a adus lui Andrei Ileanu două bilete la "This is it"


Prima idee am avut-o eu. I-am trimis-o lui Baros (Bogdan Constantinescu) care a facut negativul. Am intrat în studio, am făcut o linie melodică şi am înregistrat", îşi aminteşte Andrei Ileanu, alias Lil' Jay.


Cum i-a venit ideea să producă un astfel de tribut? „Păi... Michael m-a inspirat dintotdeauna să cânt, să fiu eu, am crescut pe muzica lui, am învăţat să fiu un om mai bun pe muzica lui, am învăţat să iubesc pe muzica lui. El mi-a fost, atunci când am avut nevoie, tatăl pe care nu l-am avut niciodată", mai spune Andrei.

Andrei Ileanu


Tributul nu este o piesă deosebită, un hit, este doar o piesa de suflet, o piesă cu un mesaj foarte puternic pe care doar cei foarte apropiati de Michael Jackson îl pot simţi şi înţelege.

Andrei visează la o carieră muzicală de succes încă din copilărie. Acum este la un pas ca visul să i se îndeplinească.

„Asta mi-am dorit de la o vârstă foarte fragedă. Din păcate, viziunea mamei mele asupra succesului în viaţă a fost diferită şi nu a manifestat un interes deosebit în a-mi valorifica taletul deja descoperit de alţii aşa că mi-am jurat ca atunci când va veni momentul mă voi strădui din răsputeri să fac ceea ce m-a învăţat Michael", spune tânărul artist.

Să mai spunem că versurile poartă semnătura Laurei Rusu, vocea feminină din melodie.

„Trupa" Lil' Jay feat. Laura & Baros nu ştie deocamdată când va apărea acest grupaj de tributuri. Oricum, oficialii site-ului american le-au cerut celor trei gălăţeni discreţie maximă, asigurându-i totodată că se vor ocupa ei de publicitate în Statele Unite.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite