Galaţi: Pasiunea pentru regele muzicii pop i-a adus lui Andrei Ileanu două bilete la "This is it"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Pasiunea pentru regele muzicii pop i-a adus lui Andrei Ileanu două bilete la "This is it"
Galaţi: Pasiunea pentru regele muzicii pop i-a adus lui Andrei Ileanu două bilete la "This is it"

Tânărul Andrei Ileanu a demonstrat că este un mare fan al lui Michael Jackson şi a ajuns la „This is it”.

Vestea morţii regelui pop Michael Jackson l-a lăsat fără grai pe tânărul Andrei Ileanu, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic Dunărea din Galaţi. L-a iubit pe starul american încă de când avea doi ani.

„Am văzut la televizor primul concert al lui Michael de la Bucureşti. Mama m-a pus să mă uit şi cred că a făcut bine. Ţin minte doar că atunci l-am văzut prima dată. 15 ani mai târziu, cu ajutorul Internetului, am revăzut acel concert. Surprinzător,  parcă mai văzusem 75% din concert”, povesteşte tânărul fan al regelui muzicii pop.

Are acasă întreaga colecţie de CD-uri şi DVD-uri ale starului pop. Acum are şi „viniluri” originale „Dangerous” şi „Thriller”. Zilele acestea aşteaptă de la Amsterdam pachetul cu CD-ul şi posterul “This is it”. Când apare DVD-ul nu va ezita să-l cumpere, indiferent cât va costa.

„Trebuia să fie ceva incredibil!”

Pasiunea pentru muzica lui Michael Jackson i-a adus recent şi două bilete la premiera filmului “This is it”, de la Bucureşti. A cheltuit ceva bani ca să ajungă la acest film, dar a meritat din plin.

„Filmul îţi dă aşa, un «feeling» de înmărmureşti. Rămâi timp de două ore cu ochii aţintiţi asupra scenei. Tot «show-ul» a fost regândit, toate «scenetele» de la «Thriller» până la «Beat it» sau «Smooth criminal». Totul se baza pe un imens ecran care era practic scena şi pe care apăreau proiecţii care interacţionează cu «show-ul» în sine.Nici nu-ţi mai dai seama ce este proiecţie şi ce este realitate. Trebuia să fie ceva demenţial”, spune entuziasmat Andrei.

După ce a participat la organizarea unui spectacol de tip Flash-Mob, acum tânărul vrea să pună la punct un „tribut” pentru Michael Jackson.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite