Campanie „Adevărul de Sear㔪tii ce mănânci? Legumele şi fructele sunt iradiate şi pline de substanţe toxice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetătorii din horticultură susţin că legumele şi fructele, în special cele aduse din import, sunt create prin tehnologii neconvenţionale care au un impact negativ asupra sănătăţii. Sunt crescute pe soluri sintetice iar substanţele nutritive sunt create de chimişti în laboratoare, prin metode care le schimbă drastic chiar şi compoziţia de bază.

Cine mai crede că o alimentaţie sănătoasă trebuie să conţină multe fructe şi legume, se înşeală amarnic. Nici măcar aceste alimente nu se mai încadrează în conceptul "natural" atât de trâmbiţat pe mai toate ambalajele.

Citeşte şi:

Studenţii străini iubesc mâncarea românească

Ce se găseşte acum pe tarabele româneşti păstrează doar forma legumelor şi fructelor de altădată. De ce roşia sau căpşuna nu mai au gust, de ce morcovul nu mai este dulce? Răspunsul l-am primit de la cercetătorii horticoli, care spun că tehnologia de cultivare a legumelor şi fructelor, care ajung cu preponderenţă din import pe mesele românilor, a suferit schimbări drastice în ultimii ani .

VEZI AICI CE SPUNE OMUL DE ŞTIINŢĂ BUZOIAN

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite