Viceprimarul din Scânteieşti a fost schimbat pentru că nu a fost de acord să se mute sediul Primăriei mai aproape de casa primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În şedinţa de azi a Consiliului Local din comuna gălăţeană Scânteieşti, viceprimarul Ciprian Ilie a fost destituit din funcţie. Viceprimarul îl acuză pe primar pentru faptul că ar sta în spatele hotărârii prin care a fost înlocuit din funcţia pe care a deţinut-o 14 ani.

Disputele dintre primarul Gheorghe Bute şi viceprimarul său au izbucnit în urmă cu o lună când edilul-şef din comuna gălăţeană a închis sediul Primăriei din Scânteieşti. Bute a realizat un punct de lucru în comuna Fântânele, localitatea sa de reşedinţă.

CITIŢI ŞI:

Culmea tupeului/Şeful comunelor din România îşi mută, ilegal, sediul primăriei lângă casă

Update / Şeful comunelor din România şi-a sancţionat "vicele" pentru că a vorbit cu presa


„Este o decizie ilegală, dar aşa este în România, nu se respectă nimic. Aştept să mi se dea decizia de schimbare, apoi voi ataca decizia pe toate căile posibile", ne-a declarat viceprimarul Ciprian Ilie.


„A fost o propunere din partea Consiliului Local care a fost aprobată de membrii săi. Nu vreau să comentez mai mult această decizie. Este dreptul dumnealui să atace această decizie în Instanţă", ne-a replicat şi Gheorghe Bute.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite