Cristina Ţopescu a stat la căpătâiul cailor muribunzi aduşi din Pădurea Letea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea ştirilor de la Prima TV, Cristina Ţopescu - aflată împreună cu voluntarii asociaţiilor de protecţie a animalelor la o fermă de lângă localitatea brăileană Urleasca, acolo unde se află transportul de cai din Pădurea Letea - s-a luat chiar la harţă cu poliţiştii care supravegheau acţiunile de recuperare a cailor.

Alături de Monica Davidescu, Cristina Ţopescu este cunoscută pentru implicarea activă în acţiunile de voluntariat în materie de protecţie a animalelor.

Prezentatoarea a ajuns la ferma din judeţul Brăila încă de azi noapte, iar astăzi a stat mai tot timpul pe lângă caii muribunzi. La un moment dat, nervii au cedat!. Voluntarii au strigat după ajutor pentru ridicarea unui cal care agoniza. Cum nimeni nu s-a sfiit să ajute, Cristina Ţopescu s-a luat de cine a apucat. Tot năduful Cristinei s-a vărsat pe câţiva poliţişti, care stăteau bine-mersi la umbra unor copaci.

"Domnilor poliţişti, veniţi şi ajutaţi-ne, de asta sunteţi plătiţi, să ajutaţi la greu", a strigat prezentatoarea TV.

CITEŞTE ŞI: Bacău: A tăiat armăsarul cu toporul deoarece îi „făcea curte“ unei iepe

Unul dintre poliţişti a replicat imediat că nu este de datoria lor să ridice calul de jos.

"Foarte frumoasă replica, ar fi frumos să vă şi prezentaţi, ca să ştim cu toţii cu cine avem de-a face", a reacţionat, la randu-i unul dintre voluntarii de la Vier-Pfoten.

Chiar şi aşa, oamenii legii nu au sărit să îi ajute pe voluntari şi pe medicul veterinar care se chinuiau din greu să ridice bietul animal - o iapă gestantă cu şanse minime de supravieţuire.

Reamintim că transportul cu cei 54 cai din Pădurea Letea care mergea la un abator din Sfântu Gheorghe a ajuns azi-noapte la Ianca, iar astăzi dimineaţă la o fermă particulară de lângă localitatea Urleasca.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite