VIDEO Românii sunt mari căutători de sport şi pornografie on-line

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii caută clipe de relaxare la serviciu
Românii caută clipe de relaxare la serviciu

Cele mai căutate sunt site-urile cu fişiere video şi audio, cum sunt trilulilu.ro sau youtube.com

Faze haioase, filme bune, muzică, poze, orice poate fi postatşi văzut gratis pe internet, pe site-uri cum ar fi youtube.com sau trilulilu.ro
Eşti la serviciu şi ai puţin timp liber? Nu te vede şeful? Perfect! Îţi poţi acorda câteva minute pentru a „scormoni" netul în căutare de divertisment. Opţiunile sunt multiple, iar rezultatele pot fi dintre cele mai neaşteptate.


În cele ce urmează, vă prezentăm cele mai accesate filmuleţe postate pe internet.


350.000 de oameni s-au uitat la omul care râde


Pe trilulilu.ro, varianta românească a mult mai cunoscutului youtube.com, poţi viziona filmuleţe cu omul care „posedă" cel mai haios râs din lume. Totuşi, pentru a te uita la aceste secvenţe vei avea nevoie de aproape nouă minute. Cam mult dacă eşti la muncă.


Cel mai funny ras din lume!!!
Vezi mai multe video Haioase


Din momentul postării sale, acest film a fost vizualizat de peste 350.000 de oameni numai pe acest site, semn clar că românii au un simţ al umorului foarte dezvoltat.


„Mă doare burta şi gura de cât am râs! Vi-l recomand băieţi! E super funny! N-am mai văzut un video aşa distractiv pe tot netul!", spune Trucidatorul, unul dintre userii site-ului Trilulilu.ro


Cei care îşi permit ceva senzaţii tari se pot uita pentru 22 de secunde la un film în care sunt prezentate trei tinere dezinhibate, care s-au apucat de dans în costume de baie. Numai 250.000 de români au ales să se uite la aceste domnişoare cu mişcări provocatoare, probabil speriaţi de privirea dezaprobatoare a şefului care venea de peste umăr.


Trei fetite in calduri...
Vezi mai multe video Sexy


Daniel Anghel, unul dintre cei care le-au văzut pe fete în acţiune, şi-a dat cu părerea. „Asta văd la TV , asta fac şi ele. Să nu ne mirăm!".


O ratare la baschet, 2 milioane de accesări


„Fratele mai mare" al trilulilu, youtube.com, se poate lăuda cu peste două milioane de accesări numai pe un material.


Este vorba de o ratare monumentală din baschet, care vine din campionatul nord-american de baschet, NBA. J.R Smith de la formaţia Sacramento Kings a reuşit performanţa să rateze coşul, însă faptul că mingea a atins plasa i-a indus în eroare pe toţi jucătorii de câmp ai echipei adverse, Denver Nuggets. Numai acest filmuleţ a fost vizionat de 2.431.904 oameni.

În topul vizionărilor de pe youtube se află o altă competiţie sportivă, Seria A, campionatul italian de fotbal. Massimo Maccarone, atacantul echipei de fotbal Siena (de tristă amintire pentru stelişti), a reuşit un gol fabulos în partida pe care formaţia sa a jucat-o împotriva campioanei en titre, Internazionale Milano. Golul lui Maccarone a fost văzut de „numai" 178.455 de vizitatori ai acestui site.


Pe de altă partă, unul dintre cele mai vizionate clipuri româneşti de pe youtube vine de la Galaţi. În trei ani, peste 800.000 de oameni au privit îngroziţi cum o fată de 13 ani şi-a pierdut viaţa în cadrul Motorock 2006. Atunci, o motocicletă scăpată de sub control a ajuns în public, ucigând-o pe loc pe adolescentă.

Mihai, mama lui Florin


Una dintre cele mai accesate fotografii de pe trilulilu este, surprinzător, aceea a unui... buletin de identitate. Actul îi aparţine lui Grigore Alexandru Florin, domiciliat în comuna Vânătorii Mici din judeţul Giurgiu.

Grigore Alexandru Florin, bărbatul cu doi taţi

Omul se poate mândri cu faptul că este singurul român născut de un....bărbat. În dreptul numelui mamei, dintr-o greşeală de scriere a angajaţilor de la poliţie apare... "Mihai". Dacă ar fi fost "Mihai" de-a binelea, poate ar fi putut lua premiul Nobel pentru primul bărbat care a născut. Celelalte poze extreme de accesate de români nu pot fi prezentate în acest material din motive de decenţă!

Citeşte şi

Facebook, poliţia secretă a patronilor

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite