VIDEO-Faleza inferioară s-a transformat în pistă pentru caiac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un gălăţean ingenios nu a dorit să renunţe la plimbarea de dimineaţă de pe Faleză, aşa că a ales unicul mijloc de locomoţie disponibil pentru acest lucru din aceste zile.

Vârful de viitură a trecut de Nicolae Bălcescu, nivelul Siretului fiind joi noaptea, în jurul orei 1.00, cu 1,32 metri peste cota de pericol, iar viitura a ajuns la Drăgeşti, unde se înregistrează un nivel staţionar şi comparabil cu cel din 2008, potrivit Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR).

CITIŢI ŞI:

Vasile Blaga: "Suntem pregătiţi să evacuăm 5.000 de tone de pesticide din Insula Mare a Brăilei"

Alertă: Dunărea a cucerit o parte din strada Împăratul Traian/Află de aici ce cotă a atins fluviul

În ceea ce priveşte Dunărea, la Galaţi, se înregistreaza un nivel de 663 centimetri (cu 3 cm peste cota de pericol) şi cu 2 centrimetri peste cota istorică înregistrată în 2006, iar în secţiunile Feteşti- Brăila- Galaţi-Tulcea şi Delta Dunării, debitele crescute ale Dunării vor pune în continuare presiune asupra digurilor. Vârful de viitură a trecut de Nicolae Bălcescu, nivelul Siretului fiind joi noaptea, în jurul orei 1.00, cu 1,32 metri peste cota de pericol, iar viitura a ajuns la Drăgeşti, unde se înregistrează un nivel staţionar şi comparabil cu cel din 2008, potrivit Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite