VIDEO:Anchetă în cazul profesoarei bătute de un elev

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Violenţa din şcoli se răsfrânge, mai nou, şi asupra profesorilor. Dacă în cele mai mai multe cazuri elevii sunt victimele, fie ai unor colegi, fie ai cadrelor didactice, iată un (nou) caz în care victima este din rândul oamenilor de la catedră.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO EXCLUSIV ONLINE:Vezi aici unde duce debandada din școli! Bătăi, sex și în cele din urmă crimă!


Este cazul unei profesoare de la Grupul Şcolar Traian din Galaţi, care era s-o păţească rău de tot pentru că „şi-a permis" să-i pună nota pe care o merita unui elev.

Supărat pentru că a primit 2 la o lucrare scrisă, un elev a aruncat cu stiloul înspre cadrul didactic, după care a ieşit din clasă trântind totul în calea spre uşa clasei. Totul s-a petrecut sub sub privirile coelgilor, care în loc să dezaprobe gestul, au râs cu poftă.

Vezi cum reuşesc profesorii să câştige un ban în plus! Vând aparate de masaj şi asigurări de viaţă

Filmul a fost postat vineri seara pe site-ul youtube.com.


Conducerea Inspectoratului Şcolar îşi exprimă dezacordul faţă de acest gest.


„Dacă se va dovedi că este adevărat, elevul violent va fi exmatriculat, iar cel care a filmat şi postat pe youtube va avea nota scăzută la purtare. Aşa ceva este inadmisibil. Nu poţi să faci aşa ceva unui om care ţi-a pus pixul în mână, este un gest urât", spune inspectorul general adjunct Onuţ Atanasiu.

În schimb, directorul Grupului Şcolar Traian este uimit de această întâmplare.

„Noi nu am mai avut astfel de violenţe în liceu. Mă gândesc că gestul ori a fost regizat pentru a face puţină vâlvă pe internet, ori a fost făcut de un copil cu probleme psihologice", spune Costică Dima.


Aceasta a demarat şi o anchetă pentru a identifica personajul care a agresat-o verbal şi fizic pe profesoara de la Liceul Traian din Galaţi. La prima vedere, directorul Grupului Traian recunoaşte sala de clasă, nu însă şi pe profesorul agresat şi elevii din apropierea sa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite