Un italian a fost prins la frontieră cu 7.550 pachete de ţigări de contrabandă ascunse în maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit ţigările ascunse în locuri special amenajate. Bărbatul a fost amendat cu 10.000 de lei.

Isidoro Giovanni P., în vârstă de 47 de ani, din Italia, a încercat să intre în ţară astăzi dinimeaţă, la ora 08.00, la volanul unui autoturism în care avea ascunse 7.550 de pachete de ţigări de contrabandă. Tutunul, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, era destinat vânzării pe piaţa neagră din Italia.

„La controlul de frontieră, acţionând în baza analizei de risc, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit ascunse în locaşe special amenajate în plafonul, sub scaune şi dedesubtul  autoturismului, 7.550 pachete cu ţigări ( 800 marca „Winston Blue” şi 6.750 marca „Plugarul”) destinate comercializării pe piaţa negră din Italia”, spune Marcel Antohe, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Citeşte şi : "Prins cu „mâţa-n sac" a doua oară"

Contrabandistul s-a ales cu o amendă usturătoare, dar şi cu maşina şi ţigările confiscate.

„Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 18.000 lei, precum şi autoturismul, în valoare de 30.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali, iar cetăţeanul italian a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 10.000 lei”, spune Sorin Niţă, purtător de cuvânt al D.R.A.O.V Galaţi. 





Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite