Ultima fiţă în materie de etnobotanice. La Galaţi se vinde berea cu marijuana GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iată berea care "te ridică la cer" foto Adrian Obreja
Iată berea care "te ridică la cer" foto Adrian Obreja

Importat din Cehia, noul produs, care conţine cânepă şi are gust de „iarbă", se vinde într-un bar din Galaţi. În urma unor analize amănunţite, autorităţile au autorizat comercializarea acestei beri. Medicii catre tratează victimele etnobotanicelor nu cred că este bine.

Amatorii de senzaţii tari au ocazia să experimenteze ceva nou. După aproximativ trei ani de la apariţia etnobotanicelor, amatorii de stări euforice pot încerca încă un produs care conţine substanţe halucinogene: berea Mary-Jo cu gust de marijuana.

Aceasta conţine pe lângă ingredientele tradiţionale - apă de izvor, malţ de orz, hamei, drojdie - cânepă industrială. O sticlă cu bere de 0,33 litri costă 13 lei. Patronul barului în care se vinde acest nou produs este absolut sigur că va avea mare succes majoritatea clienţilor săi fiind tineri.

CLICK PE COLAJ PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO

Iată berea care "te ridică la cer" foto Adrian Obreja


Berea are gust de marijuana. Lumea cumpără din curiozitate acum. În scrut timp va prinde la lume şi va avea succes. Este piaţă de doar două săptămâni. Are un gust inconfundabil. Preţul este mai mare din cauză că este o bere de import", spune Gabriel Balaban, patronul restaurantului cu pricina.

Berea cu gust de marijuana este produsă în Cehia şi importată din Italia. O astfel de afacere a pornit doar din ideea de a aduce ceva nou pe piaţa românească.

Galaţiul cu minţile fumate. Iată oraşul sub imperiul drogurilor GALERIE FOTO

CITIŢI ŞI: Un drogat a bătut şi a înjurat medicii de la Spitalul Slobozia/ VIDEO

Ne-am chinuit aproximativ jumătate de an să obţinem toate aprobările de la Vamă, Ministerul Sănătăţii, poliţie şi aşa mai departe. Produsul a fost testat şi este în regulă", spune Elena Gaibăr, avocata lui Petrişor Frunză, cel care este importatorul şi iniţiatorul afacerii.

Autorităţile gălăţene declară produsul perfect legal.
O mostră a fost analizată în laborator, iar specialiştii au concluzionat că berea nu conţine substanţe interzise prin lege", spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

În ciuda acestor asigurări, având în vedere experienţa dramatică a consumului de etnobotanice, reprezentanţii sistemului sanitar se declară împotriva comercializării acestui tip de bere cu gust de marijuana.

Stăm bine. Ne-am ajuns. Avem bere cu cânepă. Acum nu putem să ne mai îmbătăm doar cu iluzii. Ne mai trebuie berea cu cocaină şi două pistoale încărcate, drept bonus", afirmă Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite