Galaţiul cu minţile fumate. Iată oraşul sub imperiul drogurilor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O noapte printr-un cartier al oraşului te poate ajuta să îţi creezi o imagine de ansamblu asupra feţei ascunse a Galaţiului.Jandarmii cunosc cel mai bine viaţa de noapte de pe străzile lăturalnice. În fiecare seară, începând cu ora 22.00, aceştia descind în lumea vagabonzilor şi a aurolacilor.

În această săptămână, reporterul cotidianului „Adevărul" a petrecut o noapte întreagă printre cei care se asigură că avem linişte în cele mai multe dintre nopţi.

Patrula Jandarmeriei a primit în seara cu pricina misiunea de a veghea somnul gălăţenilor care locuiesc în Micro 21 şi în cartierul Barboşi. La ora 22.00, patrula formată din Adi, Ionuţ, Cătălin şi Dumitru s-a urcat în Mercedesul Vito. Prima oprire: Secţia 3 Poliţie, de unde şi-au luat ordinele pentru seara respectivă.

CLICK PE COLAJ PENTRU GALERIE FOTO

image

CITIŢI ŞI:

După etnobotanice, în Galaţi a apărut berea cu marijuana

Jandarmii patrulează străzile arondate într-o ordine absolut aleatorie, încercând ca în cele opt ore de serviciu să nu lase niciun colţişor neacoperit. Prima întâlnire pe care o au oamenii în albastru cu noctambulii gălăţeni a avut loc la „Valuri".

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite