UPDATE/Asistenta care a fost ameninţată cu un satâr:”Am văzut moartea cu ochii!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maricel Necula şi Mihaela Bălăuţescu au fost ameninţaţi cu un satâr
Maricel Necula şi Mihaela Bălăuţescu au fost ameninţaţi cu un satâr

Mihaela Bălăuţescu, asistenta care a trăit clipe de groază, în momentul în care încerca să salveze viaţa unei paciente, a povestit cum a fost sechestrată în casa acesteia şi ameninţată cu moartea.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV/Echipajul unei ambulanţe a fost sechestrat şi ameninţat cu moartea

„Împreună cu colegul meu am intervenit pentru a transporta la spital o pacientă care suferise un accident vascular şi a paralizat. După ce am ajuns în casă şi ne-am dat seama cât de gravă era situaţia, l-am trimis pe colegul meu la maşină, pentru a aduce o targă şi un scaun special", şi-a amintit ea.


În momentul în care ambulanţierul a plecat să aducă materialele cerute, soţul femeii a încuiat uşa de la apartament, a luat un satâr de bucătărie şi a ameninţat-o pe asistentă cu moartea.


„Nu am văzut când a închis uşa şi nu am avut timp să reacţionez în vreun fel. Eu eram aplecată asupra soţiei sale şi el s-a apropiat de mine şi mi-a pus cuţitul la gât. Nu m-a rănit, pentru că aveam geaca încheiată", a povestit asistenta


După câteva momente, Liviu Marin, agresorul în vârstă de 60 de ani, s-a îndreptat către bucătărie şi a luat un cuţit. Ca un exemplu de cinism, Marin a întrebat-o pe asistentă dacă ştie ce are în mână. „Când i-am spus că are un cuţit, m-a corectat şi mi-a spus că are un cuţit mare", a mai povestit asistenta.


Când ambulanţierul s-a întors cu targa, a găsit încuiată uşa metalică a apartamentului. A început să bată cu insistenţă şi, în cele din urmă, agresorul i-a deschis.


Când Maricel Necula se pregătea să desfacă targa, asistenta i-a strigat că soţul bolnavei este înarmat şi agresiv, fiind sub influenţa alcoolului. Avertismentul l-a enervat pe agresor, care a tăbărât pe ambulanţier însă după o lupta scurtă acesta a reuşit să-l dezarmeze.


„Nu am reuşit să-i iau şi cuţitul, aşa că am fugit imediat pe uşă, iar el a alergat după noi cu satârul. Am aruncat trusele, care ne îngreunau şi ne-am refugiat în maşină, de unde am cerut ajutorul Poliţiei"
, a declarat ambulanţierul.


Agresorul şi-a întrerupt fuga, a luat trusele aruncate pe jos de membrii echipajului de Ambulanţă şi s-a refugiat din nou în casă. „Am aşteptat sosirea Poliţiei, pentru a interveni din nou, deoarece soţia bărbatului era într-o stare foarte gravă", a mai spus Maricel Necula.


În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat de angajaţii secţiei 4 de Poliţie, a fost încătuşat şi a fost ulterior internat la spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna.


„Bărbatul a fost internat în secţia de psihiatrie a spitalului Elena Doamna, i s-a întocmit dosar penal pentru ultraj şi port ilegal de armă albă", a declarat subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite