EXCLUSIV/Echipajul unei ambulanţe a fost sechestrat şi ameninţat cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maricel Necula şi Mihaela Bălăuţescu au fost ameninţaţi cu un satâr
Maricel Necula şi Mihaela Bălăuţescu au fost ameninţaţi cu un satâr

Soţul unei bolnave în stare gravă, beat, a luat un satâr pe care l-a pus la gâtul asistentei, dar şoferul ambulanţei a reuşit să-l dezarmeze şi cei doi au fugit din apartament.

Momente de groază pentru doi membri ai unui echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi, în această dimineaţă.

Aseară, la ora 18.23, dispeceratul SJA a primit o solicitare la adresa: Micro 14, bloc PM 6, apartament 7.

O femeie în vârstă de 56 de ani, Marin Georgeta, a suferit un accident vascular şi a paralizat. Soţul acesteia, Liviu Marin, de 60 de ani, a sunat la 112.

Echipajul a sosit la faţa locului în câteva minute. Asistenta medicală Mihaela Bălăuţescu a constatat că bolnava este nedeplasabilă şi i-a cerut colegului ei, Maricel Necula, ambulanţier (şofer) să aducă o targă din maşină.

În răstimpul în care acesta a părăsit apartamentul, soţul bolnavei, Liviu Marin, a luat un satâr pe care l-a pus la gâtul asistentei şi a ameninţat că o omoară.

Când ambulanţierul s-a întors cu targa, a găsit încuiată uşa metalică a apartamentului. A început să bată cu insistenţă şi, în cele din urmă, agresorul i-a deschis.

Când Maricel Necula se pregătea să desfacă targa, asistenta i-a strigat că soţul bolnavei este înarmat şi agresiv, fiind sub influenţa alcoolului. Avertismentul l-a enervat pe agresor, care a tăbărât pe ambulanţier însă după o lupta scurtă acesta a reuşit să-l dezarmeze.

Nu însă şi să-l imobilizeze aşa că, atunci când agresorul s-a dus să ia un cuţit din bucătărie, asistenta şi ambulanţierul au fugit din apartament. Ajunşi în faţa blocului, au chemat in ajutor poliţiştii. Liviu Marin a fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie. După un scurt interogatoriu, a fost transferat sub escortă la Spitalul de Psihiatrie unde a rămas internat.

Soţia lui a ajuns în cele din urmă la Unitatea de Primiri Urgenţe, în stare gravă la care au contribuit şi scenele de groază la care a fost martoră neputincioasă.

Vom reveni cu amănunte

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite