Primul român anchetat pentru concediu medical dubios este din Galați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Boteanu a fost verificat de poliţia bolilor închipuite, iar doctorul lui a luat amendă. Medicul care a eliberat pentru Traian Boteanu concediul de boală a fost sancţionat cu 2.500 de lei pentru că nu a verificat cu atenţie documentele pacientului.

Traian Boteanu (29 de ani), din Galaţi, este primul angajat care a fost verificat de către poliţia concediilor medicale. Bărbatul lucrează ca inginer la Direcţia Judeţeană pentru Sport (DJS) şi supervizează lucrările care se fac în bazele sportive gălăţene.

Un timişorean a fost controlat de către "poliţia" concediilor medicale

Acesta a solicitat săptămâna trecută trei zile de concediu de odihnă, care nu i-au fost însă aprobate de către Maria Magdalena Irincu, director al instituţiei respective. Angajatul a venit apoi cu un concediu medical, cu diagnosticul de gastrită şi duodenită, valabil tot trei zile, exact în perioada în care i se refuzase cel de odihnă.

Coincidenţa evidentă a determinat-o pe directoarea DSJ să apeleze la noua lege şi a solicitat Casei Judeţene pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi să verifice dacă Boteanu este într-adevăr bolnav. „Am suspectat că s-a dat un concediu medical «la mica înţelegere» pentru că este prea mare coincidenţa", a declarat directoarea.

CITEȘTE INTREG ARTICOLUL AICI

Primul pacient prins  de „poliţia concediilor“

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite