SCANDAL LA OŢELUL Marius Stan, out! Conducerea clubului ar putea fi preluată de Viorel Anghelinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din interiorul clubului ne-au informat că ruptura dintre patronul Ionel Borş şi preşedintele Marius Stan este iremediabilă  şi că în câteva zile va numit un nou preşedinte. Prima şansă o are fostul arbitru Viorel Anghelinei, dar în cursă este şi Anton Coman, preşedintele echipei de handbal a clubului.

Scandalul de la Oţelul Galaţi este în plină evoluţie. Potrivit unor surse din interiorul clubului, între Marius Stan şi Ionel Borş nu mai este cale de împăcare.

Neînţelegerile dintre cei doi au la bază, spun sursele noastre, banii de la UEFA, pentru participarea echipei în grupele Champions League. Şi nu-s puţini: 15 milioane de euro!

CITEŞTE ŞI

SCANDAL LA OŢELUL Patronul Ionel Borş îi cere preşedintelui Marius Stan să justifice 2.000.000 de euro!

În vreme ce Marius Stan ar vrea să investească în jucători, în academia de fotbal şi în infrastructură, Ionel Borş ar vrea să transforme o parte din sumă în dividende pentru acţionarii clubului Oţelul. Adică pentrul el însuşi, deoarece dl Borş este, pe acte, patronul firmei care are în patrimoniu echipa. El figurează cu 19,5% dintre acţiuni, dar, în realitate, controlează şi restul pachetelor de acţiuni, restul acţionarilor fiind doar "de decor". În plus faţă de asta, Ionel Borş este, pentru Oţelul, şi reprezentant al sponsorului ArcelorMittal, dat fiind ca este country manager al amintitei firme.

În aceste condiţii, este destul de simplu de dedus că Marius Stan nu are absolut nicio şansă în acest război. Fie acceptă ca banii de la UEFA să ajungă la acţionari, ca dividende, fie pleacă din club!

ANGHELINEI SAU COMAN?

image

Surse din interiorl clubului Oţelul ne-au dezvăluit că deja se discută despre înlocuitorul lui Marius Stan. Favorit este Viorel Anghelinei (foto dreapta), fost jucător de fotbal la Oţelul şi fost arbitru internaţional. În cursă este însă şi Anton Coman (foto stânga), actual preşedinte al echipei de handbal a clubului Oţelul, dar şi patron al ICMRS SA. Anghelinei are atuul că se pricepe la fotbal, însă Coman este prieten la cataramă cu Ionel Borş.

Vom reveni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite