SCANDAL LA OŢELUL Patronul Ionel Borş îi cere preşedintelui Marius Stan să justifice 2.000.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Borş (stânga) şi Marius Stan au sărbătorit împreună acum câteva luni câştigarea campionatului
Ionel Borş (stânga) şi Marius Stan au sărbătorit împreună acum câteva luni câştigarea campionatului

"Dosarul" conflictului dintre cei doi este tema banilor, aşa cum deja anticipam. Ionel Borş îi reproşează lui Marius Stan că a cheltuit, fără a avea aprobare din partea Consiliului de Admininistraţie, circa două milioane de euro!

Banii au fost folosiţi de Marius Stan pentru investiţii la stadionul "Ancora" şi la baza "Siderurgistul", obiective care nu sunt în proprietatea clubului. Ionel Borş îi reproşează că a cheltuit circa două milioane de euro fără a avea acordul scris al Consiliului de Administraţie.

Reacţia patronului clubului Oţelul este ciudat de tardivă, deoarece investiţiile respective au fost intens mediatizate încă din momentul începerii lor, în 2009, deci avea tot timpul din lume să ia măsuri pentru ca aceste cheltuieli să fie oprite.

Surse din interiorul clubului spun însă că acesta este doar un pretext şi că, de fapt, în spatele scandalului se află cele 15 milioane de euro de la UEFA, pentru participarea Oţelului în grupele Ligii Campionilor. Ionel Borş şi Marius Stan nu s-au înţeles în ceea ce priveşte destinaţia banilor, iar de aici întregul circ.

Joi, la ora 13.00, la clubul Oţelul (mai precis la stadion) are loc o conferinţă de presă. Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite