VIDEO/O maşină a fost distrusă în urma unui incendiu provocat de o "mână criminală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Limuzina a ars complet, valoarea pagubei ridicându-se la aproximativ 25.000 de euro.  Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a-l identifica pe autor.

Zgomotul produs de explozia cauciucurilor şi flăcările înalte i-au scos în stradă pe câţiva dintre localnicii de pe strada Traian. O maşină de lux ardea în faţa casei cu numărul 275. Speriaţi, oamenii au sunat imediat la pompieri, care au venit imediat la faţa locului.

Şase maşini distruse într-un incendiu la Galaţi. Înregistrările video arată că este vorba despre un act criminal.

„Azi noapte am auzit mai multe explozii şi când am ieşit din casă am văzut maşina arzând. Nu ştiu cine i-a dat foc. Nu ştiu dacă ginerele meu era în conflict cu cineva. În ziua de azi orice este posibil”, spune Ilie Tănase, socrul proprietarului maşinii.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în aproximativ jumătate de oră, însă autoturismul a ars în totalitate.
 
„Din primele cercetări reiese că a fost folosită o substanţă care generează focul. Maşina a ars aproape complet”, spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 25.000 de euro.

„Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a indetifica autorul”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urmă cu o lună alt incident de acest gen a avut loc în Galaţi. Atunci, şase maşini au fost incendiate în Ţiglina I. În acest caz este vorba tot despre o mână criminală.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite