NEWS ALERT/Trei gălățeni au jefuit o bijuterie din Brăila și au fugit cu aur în valoare de peste 70.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativă de jaf la Brăila
Tentativă de jaf la Brăila

Cei trei tineri care au spart în această seară bijuteria de pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila sunt din judeţul Galaţi. Unul este din Lieşti, altul este din Târgu Bujor, iar al treilea este chiar din municipiul Galaţi. Cel de-al treilea era la volanul unui Logan şi a fugit în momentul în care oamenii s-au alertat şi i-au prins pe primii doi.

Au 23, 25, respectiv 28 de ani. Au intrat în bijuterie ca nişte simpli clienţi, iar într-un moment de neatenţie al bijutierilor, au spart un colţ ferit al vitrinei şi au luat aur cât au apucat. Bijutierul şi tehnicianul de la Optica din aceeaşi incintă s-au sesizat şi au strigat. Nişte brăileni care intrau în bijuterie le-au stat în cale, iar Poliţia, care era în apropiere, sesizând vacarmul creat, a ajuns în câteva zeci de secunde la locul faptei.

"Ţinuţi la podea"

"Când au ajuns oamenii noştri acolo, cei doi erau ţinuţi la podea de către personal şi cetăţeni. Le mulţumim brăilenilor care au intervenit în soluţionarea promptă a acestui caz", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor.

VEDEȚI AICI FILMUL INCREDIBIL AL JAFULUI

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite