Marius Stan: „Încă n-am dat faliment, staţi liniştiţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a ţinut să facă precizări importante legate de aşa-zisa bombă de presă conform căreia liderul la zi al Ligii I va rămâne fără susţinere financiară.

„Am văzut ce a afirmat managerul combinatului Arcelor Mittal. Cineva a vrut să facă apologia crizei la Galaţi, dar domnia sa a spus un lucru normal, că nu poate face faţă singur la echipă într-un viitor îndepărtat. Când spun îndepărtat mă gândesc peste 50 de ani. Eu zic să nu ne facem probleme. Mesajul era adresat de fapt oficialităţilor locale, să vină şi să sprijine şi ele echipa", a declarat oficialul gălăţean.

Le Gall: „Combinatul nu poate susţine de unul singur echipa"

Managerul general de la Arcelor Mittal, Thierry le Gall, susţine că  Oţelul Galaţi mai are nevoie şi de alţi investitori pentru a-şi continua activitatea.  „Este cert, echipa şi-a îmbunătăţit evident performanţa. În acelaşi timp, pentru mine este cât se poate de limpede că, pe termen lung, combinatul siderurgic nu poate suporta singur echipa de fotbal. Am spus că suntem deschişi să primim alături de noi alţi investitori. Responsabilitatea noastră este să asigurăm sustenabilitatea clubului de fotbal. Această sustenabilitate trebuie înţelească că noi singuri nu putem continua ca şi până acum. Asta pentru că problema mea numărul unu este să asigur slujbele în combinat astăzi", a declarat managerul general al ArcelorMittal Galaţi.

Iată întreaga reacţie, din urmă cu câteva zile, a lui Thierry Le Gall referitoare la implicarea combinatului în activitatea echipei de fotbal.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite