Galaţi: Marian Iancu, preşedintele clubului de fotbal Politehnica Timişoara, a fost dat în judecată de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, printr-un comunicat de presă, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco anunţă că l-a dat în judecată pe Marian Iancu, principalul finanţator al FC Timişoara. Viceprimarul a cerut instanţelor de judecată ca Marian Iancu să fie obligat la plata sumei de 1 leu cu titlul de despăgubiri morale. De asemenea, să fie obligat să publice pe cheltuiala sa decizia judecătorilor, într-un ziar naţional.

CITEŞTE ŞI:  Marian Iancu va fi dat în judecată de Primăria Galaţi pentru declaraţii calomnioase

Marian Iancu a fost  chemat în instanţă după ce a adus grave jigniri Primăriei Galaţi prin declaraţiile făcute în presă în urmă cu câteva săptămâni.

„Din păcate, numele Primăriei Galaţi a fost târât într-un scandal iar vinovaţii trebuie să plătească. După ce am aşteptat degeaba ca gălăţenii să primească scuze din partea lui Marian Iancu, preşedintele FC Politehnica Timişoara, am decis să cer instanţelor de judecată să facă dreptate”, a spus viceprimarul Ciumacenco.   

Acesta a spus public, în cadrul unei emisiuni la televiziunea Sport.ro, declaraţia sa fiind preluată de mai multe publicaţii naţionale de largă circulaţie, că: “Primăria Galaţi dă bani clubului de ani de zile, dar ei fac evaziune fiscală şi deturnare de fonduri, există o complicitate între Primărie şi club, pentru că Oţelul primeşte o mulţime de bani publici”.

„Este adevărat că Primăria Galaţi dă clubului de fotbal foarte mulţi bani, fiind principalul susţinător financiar, după sponsorul ArcelorMittal. Modul în care sunt cheltuiţi este anual verificat de organele abilitate, iar acestea nu au descoperit vreodată nici cea mai mică neregulă”,
a spus Ciumacenco. 

Din cauză că Marian Iancu nu şi-a cerut scuze gălăţenilor, viceprimarul Ciumacenco a cerut instanţelor de judecată ca Marian Iancu să fie obligat la plata sumei de 1 (un) leu cu titlul de despăgubiri civile (daune morale).
 
„Plângerea a fost formulată în calitatea mea de viceprimar, iar cheltuielile de judecată vor fi suportate din surse proprii şi nu din bani publici
”, a mai spus Ciumacenco.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite