Marian Iancu va fi dat în judecată de Primăria Galaţi pentru declaraţii calomnioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, printr-un comunicat oficial remis de Primăria Municipiului Galaţi, această instituţie anunţă că-l va da în judecată pe Marian Iancu, principalul finanţator al FC Timişoara

Încă o veste proastă pentru Marian Iancu, finanţatorul lui Poli Timişoara. Acesta va fi chemat în instanţă de Primăria Galaţi, după ce a adus grave jigniri acestei instituţii prin declaraţiile făcute în presă în ultimul timp.

"Felicităm echipa Oţelul Galaţi pentru performanţa deosebită şi regretăm faptul că preşedintele echipei Poli Timişoara nu a dat dovadă de fair-play. Astfel, înaintea meciului cu echipa noastră, Marian Iancu a lansat public nişte acuzaţii extrem de grave referitor la finanţarea echipei dunărene de către autorităţile locale", se arată într-un comunicat remis presei de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Iată şi declaraţiile care au deranjat această instituţie.

„Primăria Galaţi dă bani clubului de ani de zile, dar ei (Oţelul) fac evaziune fiscală şi deturnare de fonduri, există o complicitate între Primărie şi club, pentru că Oţelul primeşte o mulţime de bani publici. Oţelul Galaţi a plătit salariile jucătorilor şi nu a decontat sume în Legea Sportului, deci a acţionat ilegal", susţinea Marian Iancu, declaraţie prezentă în toate ziarele şi pe toate televiziunile de sport.

Instituţia a replicat destul de dur la aceste acuze grave.

"Primăria Galaţi a înţeles să sprijine consistent echipa de fotbal cu care toţi ne mândrim, fiind cel mai important sponsor, după ArcelorMittal. Astfel, în acest an Oţelul primeşte cu 2.150.000 lei, cu un sfert de milion de lei în plus faţă de anul trecut. În 2010, Primăria Galaţi a fost a treia din ţară din punct de vedere al finanţării acordate unei echipe de fotbal. Niciodată însă nu a existat vreo „complicitate" între primărie şi club şi nici nu poate fi vorba de evaziune fiscală. Îi cerem lui Marian Iancu să prezinte public scuze gălăţenilor pentru că a aruncat cu o pată de noroi în cea mai iubită echipă de fotbal şi a încercat să inducă ideea că performanţa a fost obţinută în mod ilegal. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a-l da în judecată pentru că a prejudiciat imaginea Primăriei Galaţi şi a echipei Oţelul", se mai arată în comunicatul semnat de viceprimar.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite