Liceenii gălăţeni propun o nouă sărbătoare: Ziua Naţională de Chiulit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre elevii unui colegiu din municipiul Galaţi vor să sărbătorească vinerea viitoare ineditul eveniment. Pe lângă evitarea orelor, liceenii vor să lanseze şi o replică umoristică la adresa numărului mare de sărbători din România.

În acest sens, elevii de la Colegiul Pedagogic „Costache Negri" au trimis un mesaj pe reţelele de socializare prin care îi invită pe toţi liceeni să absenteze de la ore pe 25 februarie. Totodată, aceştia sunt invitaţi să vină în Grădina Publică, cel mai mare parc din oraş, pentru a serba ineditul eveniment.

Conform estimărilor optimiştilor, între 450 şi 1.500 de liceeni vor participa la acest eveniment. Cu toate acestea, organizatorii de ocazie sunt mai realişti şi declară că este la fel de posibil să nu vină mai nimeni.

Exclusiv: Povestea unui copil-fenomen din Brăila care a crescut singur, după ce mama sa a plecat în străinătate, iar tatăl l-a părăsit!

„Este un eveniment nou, inedit. Nu ştiu dacă toţi colegii sau elevii care au promis că vor veni la la acest eveniment se vor şi ţine de cuvânt. Probabil că nu, dar noi încercăm, să vedem ce iese", ne-a declarat Oana, unul dintre liceenii care au lansat această proiect.

Manifestarea are şi un caracter satiric la adresa nenumăratelor sărbători care sunt ţinute în România în cursul unui an.

"M-am gandit că, dacă în ţara noastră se face câte o zi naţionala pentru orice, iar de chiuleala naţionala de la liceu n-am auzit, mi-a venit ideea cu ajutorul unui prieten sa fac eventul ăsta. Ne găsim în Grădina Publică din Galaţi. Găsim noi ce să facem, numai şcoală nu! Veniţi şi voi cu idei noi pentru a ne distra de Ziua Naţionala de CHIULIT!!!!", aşa sună unul dintre anunţurile publicate pe reţelele de socializare.

Iată câteva dintre reacţiile elevilor referitoare la posibilitatea organizării unui astfel de eveniment.

"Cea mai bună idee pe anu ăsta, dar să fim mulţi tare...nu 15", a spus Mircea.

"Nu mai bine stăm acasă şi dormim până la 14:00 in loc să ne treziţi dimineaţa, să ajungem până la Grădina Publica?", a declarat Cosmin.

"Ar fi ceva interesant, dar va fi mai greu cu adunarea", a fost mesajul postat de cel care s-a semnat Agapinu

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite