Jandarmii gălăţeni au prins doi hoţi de biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost prins de jandarmi
A fost prins de jandarmi

Luni la ora 23:00, o patrulă de jandarmi gălăţeni aflându-se în misiune pe raza Secţiei 4 Poliţie Galaţi, a depistat două persoane de sex bărbătesc care transportau cu ajutorul unor biciclete diferite bunuri.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că persoanele în cauză, Vasile B. de 37 de ani, şi Costel H. de 43 de ani, ambii din Galaţi, prin distrugerea lacătului, au sustras dintr-un container auto, situat în curtea fostei societăţi ILEFE Galaţi de pe str. 9 mai din mun. Galaţi, mai multe bunuri (două biciclete, o pereche cizme de cauciuc de culoare verde mărimea 41, două jaloane de semnalizare, o cască de protecţie, două triunghiuri de semnalizare, o pereche ochelari de protecţie marca NEWTEC, o mască de protecţie marca TECNOPRO, o vestă de semnalizare, o bandă de semnalizare, două acumulatoare R21, marca ECIE CITYLIGHTS, o lanternă LG2085, o pereche mănuşi industriale, două lămpi de semnalizare).

Citiţi şi:

Jandarmii asigură ordinea publică de „Bobotează” în judeţul Galaţi

Procedându-se la verificarea lui Costel H., s-a constatat faptul că Judecătoria Galaţi emisese un mandat de executare a pedepsei privative de libertate, 3,6 ani închisoare pentru furt.

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi documentele legale pentru săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi „furt calificat", Secţia 4 Poliţie urmând să cerceteze cazul mai departe, iar în ce-l priveşte pe Costel H, acesta a fost predat în scopul încarcerării în arestul I.P.J. Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite