Jandarmii asigură ordinea publică de „Bobotează” în judeţul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

60 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi în cooperare cu celelalte instituţii din M.A.I. vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării manifestărilor religioase la Biserica „Precista" Galaţi din zona Elice cu ocazia sărbătorii „Botezul Domnului".

De asemenea jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la lăcaşele de cult din alte localităţi ale judeţului Galaţi.


Cu această ocazie, Jandarmeria Galaţi îi sfătuieşte pe cetăţenii care vor participa la aceste manifestări religioase să respecte indicaţiile date şi traseele stabilite de către echipajele de jandarmi, să evite îmbulzeala, să respecte prevederile legale în vigoare, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale, să evite conflictele şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial pentru a lua măsurile legale ce se impun. De asemenea anunţăm conducătorii auto că Poliţia Rutieră va restricţiona traficul în zona menţionată pe durata desfăşurării evenimentului religios.


Jandarmii gălăţeni vor monitoriza activitatea cetăţenilor prezenţi la eveniment astfel încât climatul de ordine şi siguranţă publică să fie unul normal.
Pentru gestionarea corespunzătoare a unor conflicte ce degenerează în tulburarea ordinii şi liniştii publice, cetăţenii sunt rugaţi să apeleze la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic de urgenţă 112.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite