Gaura de 50 de milioane de euro, o scăpare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raportul Curţii de Conturi pe 2008, dat recent publicităţii, a stârnit reacţii contradictorii în Primăria Galaţi. Nicolae a explicat că este ţinta  atacurilor jurnaliştilor, că au existat nereguli şi la nivelul judeţului, dar că numai el este tras la răspundere.

Rugat să comenteze raportul Curţii, Dumitru Nicolae a declarat: „Chiar dacă avem nişte scăpări, le vom corecta. De anul acesta vom lua măsuri mai dure pentru plata datoriilor către Primărie. Am contestat deja raportul Curţii de Conturi”, a declarat primarul Nicolae. 

CITEŞTE ŞI:  La Primărie cam miroase a puşcărie

În privinţa celor cinci milioane de lei acordaţi pentru sporuri ilegale primarul a spus că sporurile au fost câştigate în instanţă. „Nu le-am dat pentru că am vrut noi. Mi se pare o anomalie să elimini sporul de vechime ”, a spus edilul.

Curtea de  Conturi a dispus imputaţii legate de plata ilegală a unor prime şi sporuri salariale la Primăria Galaţi. Totodată, Curtea a stabilit că Primăria a „uitat” să încaseze, în 2008, taxe de concesiune şi chirii în valoare de 200,6 milioane de lei. Adică 50 de milioane de euro! 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite