La 56 de ani, o doctoriţă din Tecuci a uimit lumea cu vocea ei FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa Cobzariu (captură video Pro Tv)
Constanţa Cobzariu (captură video Pro Tv)

Constanţa Dorina Cobzariu a participat la emisiunea „Românii au talent", difuzată de Pro TV, iar juriul a fost total uimit de vocea extraordinară a doctoriţei, care este ginecolog-obstetrician la Spitalul Municipal „Anton Cincu" din Tecuci.

Intrarea în scenă a tecucencei Constanţa Dorina Cobzariu a fost un moment care nu anunţa nimic special. Extraordinar de crispată şi emoţionată, doctoriţa de 56 de ani din Tecuci au reuşit cu greu să comunice cu juriul.

În schimb, imediat ce femeia s-a concentrat şi a început să cânte, juriul şi spectatorii au fost cuprinşi de un val de emoţie. Dr Cobzariu a reuşit să cânte impecabil o piesă extrem de complexă din punct de vedere al interpretării şi vocii: „Ave Maria".

La finalul piesei, spectatorii şi juriul au izbucnit în aplauze şi urale, semn că performanţa artistică a doctoriţei a fost una de excepţie.

Impresionat a fost şi faptul că după ce terminat de cântat, Constanţa Cobzariu a suferit parcă o transformare extraordinară. Crisparea şi emoţiile i-au dispărut ca prin farmec, iar ea a devenit o persoană comunicativă, cu un discurs perfect fluent. Parcă era un alt om faţă de cel care intrase în scenă!

Iată cum s-a transformat Constanţa Cobzariu în timpul spectacolului!

Iată cum s-a transformat Constanţa Cobzariu în timpul spectacolului!

A fumat pe rupte 30 de ani!

Deşi pare greu de crezut, dată fiind reprezentaţia de la „Românii au talent", doctoriţa Constanţa Cobzariu a fost o fumătoare înrăită. „Vreme de 30 de ani am fumat ţigări tari, fără filtru. Am renunţat la fumat pentru şansa de a cânta aici", a mărturisit ea.

Doctoriţa de 56 de ani a mai spus că a început să cânte pentru a-şi alina singurătatea şi suferinţa după moartea soţului. „Sunt mult mai calmă la operaţii, la spital, decât aici, pe scenă", a afirmat concurenta.

De altfel, colegii de la Spitalul tecucean „Anton Cincu" o descriu ca pe o persoană echilibrată şi comunicativă, alături de care nu te plictiseşti niciodată.
Dr. Constanţa Cobzariu a trecut în faza următoare a concursului şi are şanse foarte mari la câştigarea marelui premiu, după cum recunoaştea chiar juriul!

CITEŞTE ŞI

GALERIE FOTO Povestea tecuceanului Florin Limbovici, care a uimit ţara cu salturile lui la „Românii au talent”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite