Galaţi: Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco are gripă porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viceprimarul a primit confirmarea în cursul zilei de marţi
Viceprimarul a primit confirmarea în cursul zilei de marţi

Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco a anunţat în această  dimineaţă printr-un comunicat de presă că a primit de la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti confirmarea faptului că e bolnav de gripă nouă.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM POŢI SĂ AFLI, ÎN ZECE MINUTE, LA TINE ACASĂ, DACĂ AI GRIPĂ PORCINĂ

“Din cauza faptului că aveam suspiciuni în acest sens încă de la finalul săptămânii trecute, am decis să rămân de vineri la domiciliu, sub tratament. În prezent, starea mea de sănătate este una relativ bună dar, din respect faţă de colegii din primărie şi faţă de toate persoanele cu care aş putea intra în contact, am decis să nu mă prezint la serviciu până la însănătoşirea deplină, pentru a nu risca să transmit boala şi altor oameni”, a precizat Ciumacenco.

Viceprimarul a mai comunicat că programul extrem de încărcat din ultimele luni nu i-a permis să se vaccineze. “Pe lângă treburile municipalităţii, am fost implicat într-o campanie electorală care s-a încheiat abia de puţin timp iar în ultimele luni nu am avut o zi liberă nici măcar la sfârşit de săptămână”, a spus Ciumacenco.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite