Galaţi: Doi aspiranţi la o catedră în învăţământ au fost prinşi cu hands-free-uri performante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi dădeau examen la centrul de examinare de la Liceul de Marină din Galaţi o contribuţie importantă având detectorul de unde radio.

Cei doi au fost prinşi cu ajutorul unui detector de unde radio care aparţine chiar inspectorului şcolar general, Doruleţ Resmeriţă.

CITEŞTE ŞI:

Doi candidaţi au fost prinşi cu fiţuici la examenul de titularizare

Viitor dascăl prins cu copiuţa la examenul de titularizare

"Unul dintre cei doi candidaţi era pentru un post de învăţător iar celălalt pentru o catedră de informatică. Primul şi-a scos de bună-voie casca din ureche, după ce aparatul a detectat unde radio. Al doilea, a preferat să iasă din sală fără să-şi scoată casca. Ambii au fost descalificaţi, primind nota 1", spune inspectorul şcolar general.

image

Hands-free-urile de acest gen nu sunt prevăzute cu microfon, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că posesorii lor folosesc aşa-zişii "candidaţi cobai" care ies după doar 90 de minute şi le dictează apoi subiectele prin telefon.

Interesant este şi faptul că peste 100 de candidaţi din cei aproape 1.200 prezenţi au părăsit sălile de examen predând foile goale, uzând astfel de metodologia de la titularizare care le permite ca la repartizare să folosească notele obţinute anul trecut.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite