GALERIE FOTO Sexy-handbal pe malul Dunării. Fetele de la Oţelul au făcut spectacol pe teren propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele Oţelului au reuşit să acceadă fără probleme în turul III al Cupei Cupelor, după a doua victorie în faţa reprezentantei statului Kossovo, KHF Kastrioti. Astăzi HC Oţelul a făcut spectacol pe propriul teren, în faţa fanilor veniţi pe o vreme câinoasă să-şi susţină favoritele.

Singurele momente în care fetele antrenate de Alexandrina Soare au avut probleme în faţa reprezentantelor statului Kosovo au fost în primele minute ale partidei, atunci când ex-iugoslavele au reuşit să se distanţeze chiar la trei goluri.

CLICK PE COLAJ PENTRU GALERIE FOTO


HC Oţelul a început partida cu o echipă modificată, foarte multe rezerve făcându-şi loc pe teren. Astfel, primul „şapte" a fost format din Bobeică,Renata Ghionea,Nicoleta Tudor,Iulia Artean,Maricica Trandafir,Delia Mărginean şi Carmen Gheorghe.

image

CLICK PE COLAJ PENTRU GALERIE FOTO

image


Dupa un start cu frâna de mână trasă, moment în care kossovarele s-au distanţat la trei goluri, în minutul cinci, la scorul de 4-1 pentru oaspete un time-out cerut de antrenoarea Alexandrina Soarea a readus normalitatea.

CITIŢI ŞI:

Handbal Oţelul-surpriza plăcută a Ligii Naţionale

Gălăţencele au egalat la patru în minutul 10, iar apoi au preluat iniţiativa.

CLICK PE COLAJ PENTRU GALERIE FOTO

image


Scorul a evoluat astfel: 7-6 în minutul 13, după care a început desprinderea.


La pauză, tabela arăta 19-11 pentru Oţelul. Repriza a doua a continuat cu Oţelul la conducere, iar partida s-a terminat cu scorul de 39-21.

CLICK PE COLAJ PENTRU GALERIE FOTO

image

HC Oţelul se califică în turul III , cu scorul general de 84-35 iar marţi vor afla adversarele din turul III al Cupei Cupelor.

CLICK PE COLAJ PENTRU GALERIE FOTO

image


Marcatoare la HC Oţelul:Iulia Artean 11 goluri,Nicoleta Tudor 10,Maricica Trandafir 7,Renata Ghionea 5,Carmen Gheorghe 3 Delia Marginean 3.

image
Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite