VIDEO Femeie împuşcată în plină stradă la Galaţi. Atacatorul a fost reţinut. A tras cu arma pentru distracţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri seara, în jurul orei 22,00, un tânăr a tras două focuri de armă asupra unei femei care se deplasa în zona Păpădie din municipiul Galaţi.

Valentin Jarcă a scos din torpedoul maşinii un pistol cu gaze şi a tras două bile asupra femeii, rănind-o uşor.

Soţul persoanei rănite a sunat la 112 şi a dat detalii despre numărul şi marca maşinii, iar lucrătorii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au anunţat datele semnalate tuturor echipajelor aflate în misiune la acea oră.

Declaraţiile făcute de cel care a tras cu pistolul i-a şocat chiar şi pe jandarmi. A făcut-o pentru distracţie.

„Ne-am urcat cu prietenii în maşină şi la intersecţie am scos pistolul pe geam şi am tras. Apoi am plecat cu maşina spre Barieră, am oprit la un centru de fier vechi şi am vrut să trag într-o altă persoană. Îmi este prieten acesta din urmă”, spune Valentin Jarcă, 26 de ani, cel care a tras cu pistolul.

Un echipaj al jandarmeriei a plecat în urmărirea maşinii din care s-a tras, marca Audi,  şi a oprit-o în trafic chiar în momentul în care atacatorul se pregătea să mai facă o victimă. Acesta avea pistolul scos afară pe geam, îndreptat spre o altă persoană. 

Valentin Jarcă se va alege cel mai probabil cu dosar penal pentru port fără drept de armă şi folosirea fără drept a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate.

Cât costă în România un poliţist împuşcat

Închisoare cu suspendare pentru baştanul care a scos pistolul în faţa judecătorului

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite