Închisoare cu suspendare pentru baştanul care a scos pistolul în faţa judecătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Mihai şi-a fluturat pistolul într-o sală de judecată din Tribunalul Timiş. Şeful clanului ţigănesc a luat doi ani de închisoare cu suspendare după un proces care a durat aproape trei ani.

Baştanul Nicolae Mihai a fost condamnat, astăzi, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru că a scos pistolul şi a ajuns într-o sală de judecată, fiind împins acolo după o încăierare cu alt şef de clan ţigănesc, Ionelaş Cârpaci, în mai 2008. Cei doi s-au luat la ceartă pe holurile Tribunalului Timiş, Nicolae Mihai a scos pistolul şi a ajuns cu el într-o sală de judecată, de unde judecătorii au fugit când l-au văzut pe romul înarmat.

A stat în arest

Nicolae Mihai a fost arestat preventiv timp de trei luni, la începutul lui 2009, dar ulterior a fost judecat în libertate. El a fost apărat o perioadă în instanţă chiar de Florin Sandu, fostul şef al Poliţiei Române. Instanţa a dispus ca pistolul lui Nicolae Mihai şi patru cartuşe să fie confiscate de stat, iar baştanul trebuie să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 500 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite