UPDATE:Surpriză la concursul pentru şefia IPJ! Dănuţ Lefter este noul inspector şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma concursului care a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române s-a stabilit cine va ocupa funcţia de inspector şef al IPJ Galaţi.

Este vorba despre subcomisarul Dănuţ Lefter, din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate. Deşi iniţial dosarul său fusese respins şi nimeni nu îi dădea şanse reale pentru câştigarea acestui portofoliu, subcomisarul Lefter îşi va intra în atribuţiuni de luni.

Informaţia a fost confirmată de IGPR.

"Am primit în cursul acestei după-amiezi înştiinţarea de la Minister despre faptul că subcomisarul Lefter va ocupa funcţia de şef al IPJ Galaţi", ne-a declarat scms Ovidiu Munteanu, din cadrul  Centrului de Presă al IGPR.

Cine este subcomisarul Lefter?

Până la obţinerea funcţiei de inspector şef în cadrul IPJ Galaţi, subcomisarul Lefter a ocupat funcţia de şef serviciu de combatere a finanţării terorismului şi spălării banilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Galaţi. La cei 35 de ani, îi urmază în funcţie unui alt inspecor şef tânăr, Daniel Miron, care fusese "înscăunat" la vârsta de 32 de ani.

Lefter a absolvit Academia de Poliţie A.I.Cuza Bucureşti în anul 1998, iar în 2004 a obţinut licenţa în economie la Facultatea de Studii Economice din cadrul Universităţii Dunărea de Jos

VEZI AICI CU CINE S-A "DUELAT" SCMS. LEFTER

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite