Zi decisivă pentru Poliţia gălăţeană: azi este concursul pentru fotoliul de şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest moment, şefia IPJ este asigurată, în regim de interimat, de către comisarul Doru Geru, care a preluat această funcţie imediat după demisia fostului inspector şef, Daniel Miron.

În cursa pentru postul de inspector şef s-au înscris încă cinci ofiţeri, patru din cadrul IPJ Galaţi şi unul de la Bacău.

Candidaţii

Pe lângă comisarul Geru, la funcţia de şef al IPJ, aspiră şi comisarul George Căpătan, care ocupă în acest moment ocupă funcţia de şef al Biroului Permise Conducere din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Galaţi.

Un alt nume greu din această competiţie este comisarul şef Felician Vasilescu. Fost şef al IPJ Galaţi, dar şi ataşat pentru afaceri interne în cadrul Ambasadei României de la Oslo, acesta ocupă în prezent funcţia de adjunct în cadrul IPJ Bacău.

Sebastian Dănăilă, şeful serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Galaţi completează această listă.

Dosarele altor doi candidaţi au fost respinse la Bucureşti, în cursul zilei de ieri. Este vorba de comisarul Dan Lefter, din cadrul Biroului de Combatere al Crimei Organizate şi de comisarul şef Cristache Jipa, care a ocupat în trecut funcţia de adjunct al IPJ, dar şi de şef al secţiei de poliţie din cadrul Combinatului Siderurgic SIDEX.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite