Galaţi: Spectacole şi focuri de artificii de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele au loc la Casa Sindicatelor. Foto: Bogdan Dimofte
Spectacolele au loc la Casa Sindicatelor. Foto: Bogdan Dimofte

Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu Radio ProFM, organizează în noaptea dintre ani, dar şi în seara de 30 decembrie, mai multe spectacole în aer liber. Gălăţenii vor avea parte de muzică uşoară şi populară, trupe dance, pop şi rock, MC şi DJ, concursuri şi premii. Nu va lipsi, desigur, deja tradiţionalul foc de artificii de la 12 noaptea. 

 Programul sărbătorilor de Crăciun şi de Revelion din Galaţi

Seara zilei de 30 decembrie începe cu spectacolul artiştilor Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, urmat de un recital de muzică populară susţinut de Liliana Vintilă şi Mandola Munteanu. De la ora 21.00, începe karaoke şi clubbing, cu DJ Danny.

Pe 31 decembrie, vor evolua artişti locali, alături de solista de muzică populară Veronica Stolici, din Republica Moldova. În afara focurilor de artificii de la miezul nopţii, gălăţenii vor avea parte, ne dau asigurări organizatorii, şi de o serie de surprize.

"În total, bugetul alocat se va ridica la aproximativ 15.000 de euro, din care circa 5.000 de euro sunt alocaţi de Primărie, iar restul de la sponsori”, ne-a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Municipalitatea va asigura închirierea cu titlu gratuit a platformei Casei de Cultură a Sindicatelor (acolo unde vor avea loc spectacolele), paza şi ordinea, salubritatea şi energia electrică şi focurile de artificii de Revelion.

Radio ProFM şi sponsorii vor asigura sonorizarea, precum şi onorariile artiştilor.



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite