Programul sărbătorilor de Crăciun şi de Revelion din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolele vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor
Spectacolele vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor

Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu ProFM Lider FM, organizează la acest sfârşit de an spectacole în aer liber, care să marcheze Naşterea  Domnului şi trecerea în Noul An.

Astfel, pe scena de pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor, în zilele de 24 şi 25 decembrie se vor cânta colinde şi vor evolua trupe locale, ansambluri folclorice şi cântăreţi de muzică populară. Sărbătorile se deschid pe 24 decembrie, la ora 18.00, cu colindele corului elevilor de la Liceul de Artă ”Dimitrie Cuclin”, urmaţi de solişti şi trupe gălăţene de muzică pop. De la ora 19.00, va susţine un mini-recital Maria Crăciun, iar cu începere de la ora 19.30, Maria Magdalena Dănăilă va avea un spectacol de muzică folk.  Seara se va încheia cu house party, cu DJ Seva.
 
Pe 25 decembrie, programul va fi deschis de colindele artiştilor Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”. De la ora 20.00 începe spectacolul folcloric, cu Liliana Vintilă şi Vasilica Tonu, iar finalul este rezervat DJ Seva.
 
Seara zilei de 30 decembrie începe cu spectacolul artiştilor Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, urmat de un recital de muzică populară susţinut de Liliana Vintilă şi Mandola Munteanu. De la ora 21.00, începe karaoke şi clubbing, cu DJ Danny.

Pe 31 decembrie, vor evolua artişti locali, alături de solista de muzică populară din Republica Moldova, Veronica Stolici, iar de la trecerea în Noul An nu vor lipsi focurile de artificii.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite