Potop de amenzi ilegale pentru rovinietă. Sistemul "Big Brother" al Companiei Naţionale de Drumuri este plin de erori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curg pe bandă rulantă de câteva luni erorile sistemul informatic de monitorizare  cu camere video de pe drumurile  naţionale. Sunt amendate până şi maşinile insituţiilor scutite de la plata rovinietei, cum este cazul  autospecialelor de intervenţie de la Salvare, Poliţie sau Pompieri.

Astefel de incidente s-au înregistrat în majoritatea judeţelelor, dar cele mai multe probleme sunt pe drumurile care leagă Moldova de Capitală, via Muntenia.

Reprezentanţii serviciului de ambulanţă din Buzău se plâng că în numai o lună s-au trezit că au de achitat sume consistente cuprinse între 250 de lei şi 4500 de lei pentru neplata taxei de drum.

“Considerăm că este o exagerare pentru că în numai o lună au fost amendate peste 40 de maşini de intervenţie. Pentru a evita astfel de confuzii pe viitor am trimis deja adrese catre CNADNR, prin am  comunicat numerele de inmatriculare a 36 de maşini din serviciul nostru. Oricum am contestat aceste amenzi  iar primul proces este fixat pe 22 septembrie” a declarat Ioan Nicolae, jurist în cadrul serviciului de Ambulanţă din Buzău.

CITEŞTE AMĂNUNTE AICI

Potop de amenzi ilegale pentru rovinietă, sistemul Big Brother al Companiei Naţionale de Drumuri este plin de erori

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite