EXCLUSIV/ Două dintre victimele criminalului de 18 ani vor scăpa cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pacienţii se află internati în spital, iar medicii spun că starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit şi că şansele de supravieţuire au crescut. Cei doi se aflau în “maşina morţii”, în care Liviu Marian Chitic, de 43 de ani, şi-a pierdut viaţa pe loc.

CITEŞTE ŞI:   Accident mortal pe Faleza Dunării. Un bărbat a murit, iar alţi doi sunt în comă

Legea tăcerii în familia şoferului-criminal de 18 ani : "Nu vorbim decât de faţă cu un avocat!"

Şoferul-criminal din Galaţi a lăsat trei copii orfani

Iulian Ştefan Popa, de 37 de ani, şi Călin Anghel, de 35 de ani, au ajuns la spital joi noaptea, în comă, după ce au fost implicaţi într-un grav accident rutier.

„În momentul de faţă, Iulian Ştefan Popa este tot în sectia de Reanimare a Spitalului de Urgenţă, iar medicii spun că lucrurile merg spre bine. Puţin mai norocos este Călin Anghel care a fost transferat in secţia de Ortopedie. Acesta s-a ales cu multiple fracturi la picioare şi o fractura la bazin. Ambii vor mai rămâne internaţi pentru investigaţii amanunţite şi tratament”
, ne-a declarat Nicolae Bacalbaşa, purtătorul  de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

În cumplitul accident Liviu Marian Chitic, de 43 de ani, şi-a pierdut viaţa pe loc, iar în urma sa au rămas o soţie sfâşiată de durere şi trei copii, care nu-şi vor mai vedea niciodată tatăl. Cel mai mic are numai un an şi jumătate, iar ceilalţi doi, sunt în vârstă de nouă şi de 11 ani.

Accidentul s-a produs în zona Palatului Navigaţiei. Ovidiu Bardaş, în vârstă de 18 ani, se afla la volanul maşinii care a provocat accidentul. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru vătămare corporală gravă.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite