Şoferul-criminal din Galaţi a lăsat trei copii orfani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Familia bărbatului omorât aseară într-un grav accident de circulaţie, produs undeva în zona Palatului Navigaţiei şi a Liceului de Marină, a fost distrusă pentru totdeauna.

Trei copilaşi au rămas orfani după ce tatăl lor a fost omorât azi-noaptea într-un cumplit accident de circulaţie. Liviu Marian Chitic, aflat la volanul maşinii persoanle, şi-a pierdut pe loc viaţa după ce un alt şofer a intrat pe contrasens, impactul frontal fiind deosebit de puternic.

În urma sa au rămas o soţie sfâşiată de durere şi trei copii, care nu-şi vor mai vedea niciodată tatăl. Cel mai mic are numai un an şi jumătate, iar ceilalţi doi, sunt în vârstă de nouă şi de 11 ani.

Accident mortal pe Faleza Dunării. Un bărbat a murit, iar alţi doi sunt în comă
 
Colegii lui Liviu Marian Chitic, fost angajat al Direcţiei de Finanţe Publice Galaţi,  plâng şi ei dispariţia acestuia.

„Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. Liviu era un om cu totul deosebit, un tată iubitor. Sărmanii copilaşi. Condoleanţe familiei. Iar acest teribilist sper să îşi primească ceea ce merită deşi nimic nu poate fi comparată cu durerea celor dragi”, spune Eugen Miron, unul dintre foştii colegi.

Legea tăcerii în familia şoferului-criminal de 18 ani : "Nu vorbim decât de faţă cu un avocat!"

“Am rămas şocat dimineaţă când am aflat. Nici nu ştiu ce să mai zic. Suntem şocaţi atât noi cât şi colegii din biroul său”, spune George Marinescu, purtător de cuvânt al Direcţiei de Finanţe Publice Galaţi.

În maşina morţii se mai aflau încă două persoane care au fost rănite grav. Iulian Ştefan Popa, în vârstă de 37 de ani şi Călin Anghel, de 35 de ani se află internaţi în secţia de Reanimare în comă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite