Galaţi: Asfaltarea făcută „în dorul lelii” pe strada Aurel Vlaicu a costat municipalitatea 888.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canalizări  periculoase pe Aurel Vlaicu  Foto: Bogdan Dimofte
Canalizări periculoase pe Aurel Vlaicu Foto: Bogdan Dimofte

  Atenţie şoferi! Dacă aveţi drum pe strada Aurel Vlaicu în această perioadă trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare şi nervi de oţel. Lucrările de asfaltare  au demarat în urmă cu o lună, dar parcă... în bătaie de joc şi în „dulcele stil românesc”.

CITIŢI ŞI:   Repararea “iadului” şoferilor va costa 880.000 lei-GALERIE FOTO

De exemplu, canalizările nu sunt aduse la nivelul carosabilului, iar asfaltul are numeroase denivelări. Maşina oricărui şofer nevoit să intre pe această străduţă este supusă unui adevărat test off-road din cauza canalizărilor descoperite.

„Această stradă a fost asfaltată de curând, dar se circulă în condiţii extrem de grele. Muncitorii au uitat să aducă canalizările la nivelul carosabilului. Doar în România se poate întâmpla aşa ceva. Trebuie să mergi cu viteză foarte mică pentru a nu risca să-ţi rupi maşina”, ne-a declarat Cristi  Bulişteanu, 32 de ani, conducător auto.

O investiţie inutilă de pe strada Aurel Vlaicu sunt şi noile parcări ( alveole). Şoferii preferă să ocupe o bandă din stradă, în loc să folosească parcările special amenajate.

Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, ne-a comunicat că lucrurile nu vor rămâne aşa: "Încă nu s-a făcut recepţia lucrărilor. Într-o săptămână canalizările vor fi aduse la nivelul carosabilului".

Asfalt de la Vega

Lucrările de asfaltare au fost realizate de societatea gălăţeană de construcţii SC Vega 93 şi au costat 888.000 lei cu TVA.
Lungimea covorului asfaltic reparat în acest caz a fost de 786 m, iar suprafaţa totală este de 6.400 mp.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite