Repararea “iadului” şoferilor va costa 880.000 lei-GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform calendarului anunţat de Primărie, lucrările ar fi trebuit încheiate în această toamnă. : Una dintre arterele pe care se circulă foarte greu este strada Aurel Vlaicu, cea care leagă bulevardul George Coşbuc cu cartierele Micro 39 şi Micro 40

Şoferii gălăţeni au de suferit atât din cauza lucrărilor realizate de municipalitate la reţelele de apă şi canalizare, care necesită blocarea unor artere rutiere importante cât şi din cauza „halului" în care sunt lăsate după astuparea şanţurilor.

Printre cele mai afectate din această cauză se numără şi strada Aurel Vlaicu, care asigură accesul din bulevardul George Coşbuc (zona Liceului CFR) spre cartierele Micro 39 şi Micro 40.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU STRADA AUREL VLAICU

"Iadul" de pe strada Aurel Vlaicu

Maşina oricărui şofer nevoit să intre pe această străduţă este supusă unui adevarat test off-road din cauza carosabilului plin de gropi şi denivelări.
În plus,de curând a început amenajarea unor parcări (alveole), iar asfaltul are de suferit şi din această cauză.

"Este o stradă pe care se circulă foarte greu. La orele de vârf este un adevărat iad. Trebuie să mergi la viteză foarte mică pentru a nu riscă să-ţi rupi maşina. Sper totuşi să o repare şi mai sper că lucrările nu vor dura ani în şir", ne-a declarat Aurel Manea, 41 de ani. conducător auto.

Reprezentanţii municipalităţii dau asigurări că intenţionează să aloce fonduri, 880.000 de lei, pentru refacerea totală a covorului asfaltic al acestei străzi.

"Strada Aurel Vlaicu va fi reparată în cursul acestui an. Pentru această arteră rutieră precum şi pentru strada Tecuci s-au alocat deja bani şi se vor face toate lucrările necesare", a asigurat şi primarul Dumitru Nicolae.

Şi gălăţenii care locuiesc în zona amintită sunt mulţumiţi că într-un târziu strada lor va redeveni cu adevărat circulabilă.

"Noi suntem foarte mulţumiţi că se repară această stradă. Nu ne deranjează foarte mult zgomotul. E bine că se face ceva în acest sens", ne-a declarat Săndel Buruiană, 50 de ani, unul dintre gălăţenii care stau pe strada Aurel Vlaicu.

Asfalt de la Vega 93

Lungimea covorului asfaltic reparat în acest caz va fi de 786 m, iar suprafaţa totală este de 6.400 mp. În acest caz, lucrarea va fi executată de către firma de construcţii SC Vega 93 şi va costa aproximativ 888.000 lei cu tot cu TVA.

Termenul anunţat pentru startul lucrărilor a fost sfârşitul lunii august, iar asfaltările urma să fie realizate în maximum două luni.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite