Vecinii îl apără pe agresorul asistentei de la Ambulanţă: „E băiat bun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maricel Necula şi Mihaela Bălăuţescu au fost ameninţaţi cu un satâr
Maricel Necula şi Mihaela Bălăuţescu au fost ameninţaţi cu un satâr

O asistentă medicală şi un ambulanţier au fost ameninţaţi că vor fi ucişi cu satârul de către soţul unei paciente care suferise un accident vascular cerebral.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV/Echipajul unei ambulanţe a fost sechestrat şi ameninţat cu moartea

UPDATE/Asistenta care a fost ameninţată cu un satâr:"Am văzut moartea cu ochii!"

Motivul atacului este pur şi simplu lipsit de sens. După ce s-a calmat, agresorul a declarat că se supărase pe cei care sosiseră pentru a-i salva soţia, deoarece că s-au mişcat prea repede. Scenele de coşmar s-au petrecut duminică seară, în cartierul Micro 14. Liviu Marin a sunat la 112 pentru soţia sa aflată în stare gravă după care în mod absolut inexplicabil a sărit la gâtul asistentei.


„Din câte am vorbit cu el, am înţeles că s-a supărat că echipajul a sosit foarte repede. Asta nu înţelegea el, cum a fost posibil. Din cauza asta le-a şi cerut legitimaţiile. Acest caz este absolut de banal, fiindcă toţi cei care ajung la noi din cauza alcoolului fac astfel de lucruri", a declarat Mihai Mutică, medic psihiatru la Spitalul de Psihiatrie „Elisabeta Doamna" Galaţi.

„Aseară (n.r. duminică seară) am suferit un accident vascular când am văzut poliţia la uşă.Poliţiştii veniseră să-mi aducă nişte acte ale nepoatei mele, care este în Italia şi are mutaţia făcută pe adresa mea. M-am speriat şi mi s-a făcut rău. A chemat salvarea şi când au venit, soţul meu s-a enervat foarte tare.Le-a cerut legitimaţiile şi i-a ameninţat. Nu a mai făcut până acum aşa ceva. Suntem căsătoriţi de 35 ani, avem doi copii. Mai bea din când în când, dar nu a făcut niciodată probleme", ne-a declarat soţia agresorului, Georgeta Marin.


Vecinii şi colegii îl ştiu un om paşnic, care nu a deranjat pe nimeni până la acest incident.


„Am auzit de scandalul de aseară. Nu mi-a venit să cred că a fost în stare de aşa ceva. Este băiat bun. A ieşit la pensie anul trecut. Nu a avut probleme la muncă, nu a avut accidente rutiere. Mai bea, ca orice om, dar nu-l ştiu să fie scandalagiu", spune şi Geta Petrica, fostă colegă de serviciu şi vecină cu Liviu Marin.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite