Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămâi pe galati.adevarul.ro pentru a afla dacă ai fost sau nu repartizat la liceul pentru care ai optat. Elevii înscrişi în clasa a IX-a vor fi repartizaţi mâine în licee. În judeţul Galaţi sunt peste 7.000 de absolvenţi de gimnaziu.

Admitere la liceu 2011. S-au afişat rezultatele! Vezi aici la ce liceu ai intrat

Cum se face repartizarea

Elevii vor fi repartizaţi în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora. Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc în perioada 15-25 iulie. Candidaţii care nu îşi depun dosarele până la 15 iulie se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate.

Top licee din Galaţi unde s-a intrat cu cele mai mari medii

În perioada 26-28 iulie, comisia de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurile rămase libere.

Cei care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al doilea îşi vor încheia situaţia în perioada 25-31 august şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitere în perioada 1-7 septembrie.


Consultă aici listele cu rezultatele

Află aici cele mai bune licee din Galaţi

Primul loc al "Top 5" este ocupat, fără nicio îndoială - de Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri". În 2008, ultima medie la admiterea computerizată a fost 9.21, la profilul uman - ştiinţe sociale, iar în 2009 aceasta a fost 9.17.

Locul doi este ocupat de Colegiul Naţional „Costache Negri" - Liceul Pedagogic cum mai este el cunoscut. Ultima medie la admiterea din 2009 a fost la profilul Filologie - 8.86, iar 2008 a fost de 8.52.

Podiumul este completat de Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu". Diferenţa dintre „Pedagogic" şi CNMK la ultima medie de admitere este foarte mică - doar 5 sutimi. În 2008, ultima medie de admitere la Filologie a fost 8.23.

Locul al patrulea este ocupat de un alt colegiu de tradiţie din Galaţi: Cuza! Şi aici, ultima medie de admitere la Filologie a fost anul trecut destul de mare: 8.31.
Locul al cincilea este ocupat de Liceul Teoretic „Emil Racoviţă", acolo unde ultima medie la admiterea de anul trecut a fost 8.30 la profilul Ştiinţele Naturii.
Clasamentul a fost realizat în funcţie de mediile de admitere din anii precedenţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite