Incidente electorale cercetate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia face cercetări în tote cazurile sesizate
Poliţia face cercetări în tote cazurile sesizate

Pe parcursul zilei s-au întâmplat mai multe evenimente electorale în diverse locuri din judeţ, fapt pentru care a fost necesară intervenţia poliţiei.

Poliţiştii vrânceni au efectuat cercetări ca urmare a unor sesizări cu privire la faptul că în două baruri situate la mai puţin de 500 metri de Secţiile de Votare din localităţile Homocea şi Măicăneşti se comercializează băuturi alcoolice, fapt ce contravine legislaţiei electorale.

În urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate s-au confirmat şi s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a administratorilor firmelor respective.

Poliţiştii vrânceni efectuează cercetări şi ca urmare a unei sesizări făcute de unul dintre candidaţii pentru funcţia de primar al comunei Vînători referitoare la faptul că o persoană din comună merge la cetăţenii din satul Răduleşti pentru a-i convinge să voteze cu contracandidatul său.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că erau două persoane care încercau să determine alegătorii să voteze un anumit candidat, urmând a se lua măsura sancţionării contravenţionale împotriva celor doi.

La Secţia de Votare Nr. 3 Panciu a fost furată ştampila cu menţiunea "VOTAT".

În urma verificărilor efectuate de echipa care s-a deplasat la faţa locului ştampila a fost găsită în urna transparentă în care se introduc buletinele de vot pentru alegerea primarului, aceasta urmând a fi recuperată odată cu desigilarea urnei, după încheierea procesului electoral.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste 320.043 de vrânceni. Află rezultatele votului astăzi, pe focsani.adevarul.ro

Rezultate alegeri locale 2012:

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Focşaniului şi judeţului Vrancei rezultate alegeri locale 2012 incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin.

Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite