VIDEO Drumurile din judeţele Vrancea şi Buzău sunt cele mai afectate de zăpezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carosabilul este umed şi parţial acoperit cu zăpadă sau gheaţă pe majoritatea drumurilor aflate în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. Zonele cele mai afectate de ninsori şi viscol sunt judeţele Vrancea şi Buzău. 

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă conducătorii auto că,circulaţia pe drumurile naţionale aflate în administrarea Companiei se face în condiţii de iarnă, fără a exista însă drumuri cu circulaţia întreruptă.  

CITIŢI ŞI: Un microbuz şcolar şi un autobuz au rămas izolate între nămeţi, cu 22 de pasageri în ele

Angajaţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România au intervenit în prima în prima jumătate a zilei de astăzi cu 683 autoutilaje şi au răspândit 4.558 tone material antiderapant, 1,4 tone clorură şi 66 tone de sare.  

“CNADNR roagă participanţii la trafic să respecte restricţiile de viteză specifice sezonului de iarnă, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele cu anvelope de iarna şi, după caz, cu lanţuri antiderapante”, se arată într-un comunicat al CNADNR.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite