VIDEO Un microbuz şcolar şi un autobuz au fost izolate între nămeţi cu 22 de pasageri în ele. S-a reuşit deszăpezirea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza viscolului puternic şi a căderilor masive de zăpadă din această noapte, o cursă specială de transport persoane care face legătura între municipiul Buzău şi comuna Luciu şi un microbuz care transportă elevii de la Luciu către liceul din Pogoanele, au rămas prinse între nămeţi pe drumul judeţean DJ 214 A .

UPDATE, ora 9.40: Cele două maşini de transport călători au fost scoase dintre nămeţi

La bordul celor două maşini de transport călători se află 22 de pasageri dintre care şapte elevi care acum aşteaptă ajutorul autorităţilor.

Pentru a scoate cele două maşini din capacana de zăpadă, autorităţile locale au deplasat la locul incidentului un tractor cu lamă şi alte două utilaje de deszăpezire .„La această oră fac mari eforturi pentru deblocarea celor două autovehicule. Problema cea mai gravă este vântul care aduce zăpada de pe câmp şi practic ne îngreunează  toată munca. Practic, drumurile se înfundă la loc la câteva minute după ce trec lamele" a declarat Mircea Frăţilă primarul comunei Luciu.

La Buzău ninge fără întrerupere încă de ieri dimineaţă. Vom reveni cu noi informaţii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite