Uciderea Silviei Chirilă provoacă spaimă în rândul asistentelor medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadrele medicale, şocate în jurul sicriului fostei colege
Cadrele medicale, şocate în jurul sicriului fostei colege

Oribila crimă asupra asistentei Silvia Chirilă le-a şocat pe cadrele medicale din Focşani. Ele spun că le este frică să mai vină la serviciu în condiţiile în care au de a face cu oameni de tot felul.

La o zi după ce Silvia Chirilă a pierit de mâna unui asasin încă liber, cunoscuţii femeii spun că aceasta se temea că i s-ar putea întâmpla ceva rău, mai ales că de multe ori rămânea singură în cabinetul în care lucra.

Citiţi şi: Poliţiştii nu au reuşit încă să dea de urmele ucigaşului asistentei Silvia Chirilă

Oribila crimă de miercuri seara a produs spaimă în rândul personalului care lucrează în această breaslă.

Asistentele medicale din Focşani spun că se tem pentru viaţa lor, mai ales că în activitatea lor intră în contact cu tot felul de persoane, nu de puţine ori având de suportat reacţii violente.

"Mă gândesc şi acum că putea să se întâmple oricui. Eu lucrez la policlinica de copii şi mă trece un fior pe şira spinării când mă gândesc că sunt de tură după amiaza şi aproape de fiecare dată plec ultima din cabinet", ne-a spus asistenta Margareta Ciubotaru.

Aceeaşi temere manifestă şi Mirela Soare, asistent la un cabinet de stomatologie.

"Am fost aseară de tură şi auzind povestea asta mi-am sunat băiatul să vină să mă ia acasă. Până va fi prins ucigaşul stau cu frica în sân", susţine Mirela Soare.

Înmormântată duminică

Trupul neînsufleţit al asistentei Silvia Chirilă a fost depus ieri la biserica de lângă cinematograful "Balada". Preotul protoiereu de Focşani, Nicolae Cobzaru ne-a declarat ieri că o cunoştea foarte bine pe femeia ucisă cu sânge rece.

„Era o credincioasă desăvârşită. N-a fost duminică să lipsească de la biserică. Chiar zilele trecute a venit şi s-a mărturisit de parcă simţea că se va întâmpla ceva", ne-a spus Nicolae Cobzaru.

Ucigaşul este liber

Între timp, ucişaşul Silviei Chirilă se află în libertate. Poliţiştii au renunţat la filtrele instituite în întreg judeţul, dar continuă cercetările pentru prinderea lui.

"Filtrele au existat la momentul operativ, care a trecut. Oamenii noştri sunt în continuare în teren, atât cei de la Ordine Publică cât şi cei de la Rutieră, căutând persoane care corespund semnalmentelor", ne-a declarat Cătălina Olteanu.

Un detaliu care i-ar putea ajuta pe anchetatori în prinderea criminalului ar fi un cuţit prezentând urme de sânge, găsit la câteva sute de metri de locul crimei, despre care procurorii nu vor să ofere mai multe detalii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite