EXCLUSIV Poliţiştii nu au reuşit încă să dea de urmele ucigaşului asistentei Silvia Chirilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii roiau azi dimineaţă în jurul cabinetului unde a fost înjunghiată mortal o asistentă de 65 de ani. Silvia Chirilă era cunoscută ca fiind o persoană bună şi nu avea conflicte cu nimeni. Colegii ei sunt şocaţi de tragicul eveniment.

Asistenta Silvia Chirilă se afla aseară la program în cabinetul de radiologie dentară al doctorului Alexandru Dan Taban, din zona Piaţa Moldovei.

Făptaşul a venit în cabinet şi în timpul zilei şi a întrebat cât costă o radiografie, femeia i-a răspuns în grabă întrucât era ocupată cu alţi pacienţi.

Autorul a plecat însă a aşteptat-o pe femeie să termine programul, a intrat peste ea în cabinet şi a înjunghiat-o în spate.

Silvia a reuşit să iasă din cabinet şi să ajungă pe picioarele ei la farmacia de vizavi ce aparţine soţiei medicului la care ea lucra. Aici a cerut ajutor şi i-a spus farmacistului să îi ia cheile din buzunar să nu cumva să lase cabinetul deschis pentru a nu fi prădat de hoţi. "A intrat în cabinet şi era să se prăbuşească. Striga ajutor. Am ajutat-o să nu cadă şi am chemat salvarea. Era conştientă, spunea că îi amorţesc picioarele şi mi-a spus să îi iau cheile din buzunar că a lăsat cabinetul deschis şi să nu fie probleme", ne-a declarat Manuel Drăgănescu, farmacistul de vizavi de cabinetul în care s-a petrecut tragicul eveniment.

A murit în operaţie

Femeia a intrat în operaţie însă a decedat la scurt timp după finalizarea intervenţiei întrucât a pierdut foarte mult sânge.

„A venit în şoc hemoragic, la un interval destul de mare după incident . A fost atinsă vena cavă, care este cea mai mare arteră din organism, dacă ar fi venit imediat după, cine ştie, poate ar mai fi avut o şansă", a declarat medicul Liviu Petrea, şeful secţie de Chirurgie din cadrul Spitalului Judeţean Focşani.

Au fost audiaţi trei suspecţi

Poliţiştii şi procurorii au audiat până acum trei suspecţi care corespundeau semnalmentelor martorilor, însă niciunul dintre aceştia nu a fost reţinut.  Deşi au trecut 24 de ore de la crimă, oamenii legii nu au reuşit să contureze un portret robot al criminalului din cauza contradicţiei în declaraţii a martorilor. "Este vorba de omor. Încă investigăm cazul", ne-a declarat  Paul Mihăilă, procurorul care se ocupă de caz. Acesta spune că există elemente materiale din afară şi din interior care pot conduce la identificarea autorului.

Trupul neînsufleţit al Silviei Chirilăn a fost depus pentru două ore la Spital

Silvia Chirilă este regretată acum de toţi colegii ei. Aceştia spun că femeia avea suflet bun şi că nu a avut certuri cu nimeni. Fiul femeii a venit astăzi să ridice de la morgă trupul mamei sale. De altfel, sicriul a fost depus pentru aproximativ două ore şi în holul Spitalului de Urgenţă "Sf. Pantelimon", unde fostele sale colege au aprins o lumânare şi au vărsat o lacrimă în memoria silviei Chirilă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite