Trei variante de portret robot pentru criminalul preotului Marin din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima variantă de portret robot
Prima variantă de portret robot

Poliţiştii focşăneni au dat publicităţii doar două dintre variante. Anchetatorii au găsit la locul faptei şi versetul pe care criminalul l-a adus cu el la biserică, în care scrie "propovăduitorul îmbrăcat în blană de oaie trebuie pedepsit".

Oamenii legii au împrăştiat în această seară prin oraş portretele robot ale ucigaşului preotului de la biserica „Sf. Ioan" din Focşani, aşa cum au rezultat ele din descrierea martorilor care au asistat la tragicul eveniment.

image

Curios este faptul că niciunul dintre cele trei variante de portret robot nu seamănă unul cu altul, iar anchetatorii au acceptat să dea publicităţii doar două dintre chipurilor construite de criminalişti, cea de a treia variantă fiind deocamdată ţinută la secret.

Focşaniul în stare de şoc! Preotul Tudor Marin fost înjunghiat mortal în biserică. Atacatorul este în libertate FOTO-VIDEO

Anchetatorii au găsit şi versetul lăsat de criminal la faţa locului, cel în legătură cu care se spune că agresorul a cerut explicaţii de la preot înainte de a-l ucide.

În verset scrie: "propovăduitorul îmbrăcat în blană de oaie trebuie pedepsit".

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite