Toporatorul Florin Mateiu, dat în urmărire de IGPR, a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Mateiu, pe vremea când aspira la funcţia de primar
Costel Mateiu, pe vremea când aspira la funcţia de primar

Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tăiere ilegală de păduri, dar se sustrăgea pedepsei cu închisoarea. La patru zile după darea sa în urmărire, Florin Mateiu a fost prins şi încarcerat la Penitenciarul Focşani.

Poliţiştii vrânceni l-au încarcerat la Penitenciarul Focşani pe Florin Mateiu, în vârstă de 34 de ani, condamnat la doi ani de puşcărie după ce a tăiat sute de copaci din pădure în mod ilegal.

Mateiu este un mai vechi client al oamenilor legii, cunoscut ca făcând parte din mafia lemnului din Vrancea.

Anul trecut, locuinţele fraţilor Mateiu au fost percheziţionate de oamenii legii, fiind găsite mai multe dovezi care au confirmat implicarea respectivilor în afaceri ilegale. Florin Mateiu a fost dat în urmărire naţională în data de 13 februarie de către IGPR.

Trei reţineri în cazul furturilor masive din păduri. Printre reţinuţi se află şi Florin Mateiu, infractor silvic cu state vechi

Fratele său, Costel Mateiu, a candidat în anul 2008 la Primăria comunei Cîmpuri, fiind girat chiar de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. Costel Mateiu nu a reuşit să câştige atunci funcţia de primar.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite