Şeful depozitului de arme de la Poliţia Comunitară Focşani s-a sinucis cu o armă din dotare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, îndeplinea şi funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei. Potrivit colegilor din Poliţia Comunitară, acesta suferea de cancer de esofag.

Florentin Nache, şeful depozitului de arme al Poliţiei Comunitare din Focşani şi ofiţerul de presă al instituţiei, a fost găsit decedat astăzi dimineaţă, pe marginea DE 85, între Coteşti şi Goleşti.

Un cioban l-a găsit pe poliţist între copacii de pe marginea şoselei, având o plagă împuşcată la cap şi mai multe tăieturi pe braţe. Oierul a anunţat imediat Poliţia.

Din primele cercetări, rezultă că Nache s-a împuşcat cu o armă din dotarea Poliţiei Comunitare, un pistol Glock de calibru 9 milimetri.

„I-am dat permisiunea, pentru că ştiam că are cancer de esofag şi în urmă cu două luni fusese operat, îi fuseseră extirpate două corzi vocale”, spune directorul Poliţiei Comunitare din Focşani, Gheorghe Ion.

Trupul bărbatului a fost ridicat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală pentru necropsie. Florentin Nache era divorţat şi avea un fiu.

Şeful depozitului de arme de la Poliţia Comunitară Focşani şi-a premeditat moartea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite